Billeder

Omdrejningspunktet for vores billedstil er relationer og vores kundeløfte “Closer to Customers”. Vi har fire forskellige typer af billeder, som du kan gå på opdagelse i her.

Billedstil

Vores fotokoncept er sammensat af flere forskellige billedtyper – herobilleder, close up af relationer, hverdagsrelationer og abstrakte servicebilleder. Udover det har vi portrætter.

Til sammen giver de et stærkt og genkendeligt look, der differentierer os. Billederne udstråler enterprise og favner både mellemstore og større virksomheder.

Hero-relationer

Den første kategori af billeder er hero-relationer. Det er den kategori, der giver os et unikt særkende og sætter en tyk streg under, at vi tror på relationen som fundamentet for gode IT-løsninger.

Hero-billederne er sort-hvide studieportrætter, hvor vi viser relationen mellem mennesker – mellem kunde og medarbejder og mellem medarbejder og medarbejder. Vi kobler seriøsitet med en stærk kunderelation, og det underbygger vores position som trusted advisors, at vores kunder vil optræde sammen med os i vores markedsføring.

Kontrasten i billederne er skruet ned for at få et mindre hårdt og mere imødekommende udtryk.

Close up af relationer

Den anden kategori af billeder skal understøtte, at relationen er det bærende fundament hos os. Derfor går vi tæt på den. Vi viser close up billeder af relationen. Det kan være alt fra en fokus på en dialog, et kaffemøde eller en arbejdssituation.

Tonen i billederne er varm, så det giver en blød kontrast til de sort-hvide hero-billeder. De komplimenterer hinanden og sætter fokus på samme budskab.

Hverdags­relationer

Den tredje kategori af billeder er hverdagsrelationer. Vi viser autentiske situationer, og fokus er også her på relationen. Det betyder, at der oftest er flere personer på billedet. Vi fokuserer på samarbejde og den naturlige dialog gennem ægte – og ikke iscenesatte – situationer.

Der må gerne være computere på billedet, men de må ikke dominere og være på samtlige billeder. Billederne skal understøtte, at vi er mere end bare teknikere. Vi er trusted advisors, og det indebærer ikke en computer i alle situationer.

Tonen i billederne er varm, så det giver en blød kontrast til de sort-hvide hero-billeder.

Abstrakte servicebilleder

Den fjerde kategori af billeder er abstrakte servicebilleder. Det er en stemningsfyldt visuel fortolkning af vores services, som skal bruges som et understøttende element. Fx bruger vi servicebilleder som baggrund med et billede fra en af de øvrige kategorier ovenpå.

Vi har samlet et bibliotek af billeder med reference til IT-outsourcing, IT-sikkerhed, cloud transformation, digital transformation og bæredygtig IT. Der må gerne tilføjes flere billeder til biblioteket over tid.

Portrætter

Vores portrætter er taget i samme omgivelser som hero-billeder. Det er sort-hvide billeder skudt på en sort baggrund, og kontrasten er også her sænket, så udtrykket bliver mindre hårdt.

Medarbejderne er imødekommende – men stadig med et seriøst udtryk. Man skal få lyst til at tage kontakt til medarbejderen, så derfor er både venlighed og troværdighed to vigtige ord at have i baghovedet.

Har du brug for et billede?

Send os en mail, så vender vi retur hurtigst muligt

marketing@itm8.com