Designelement

Vores designelement er skabt ud af I'et i vores logo. Det giver genkendelighed på tværs af medier og er en tydelig identitetsmarkør på lige fod med ordbilleder og herobilleder. 

Designelementet

Formen på designelementet er identisk med formen i vores logo. Det er et sammensat element bestående af flere I'er, der er roteret, så det danner et dynamisk mønster.

Mønsteret fungerer godt både i fuld farve og med en stroke, og det giver os derfor mange forskellige anvendelsesmuligheder. De to varianter er ligeværdige og kan bruges på alle medier.

Farvekombinationer

Designelementet må bruges i primært rød og hvid. Det gælder både den fuldfarvede og den outlinede variant. Ved at kombinere elementet med baggrundsfarver, opnår vi et kontrastfyldt look, der er moderne og corporate på samme tid.

Du må bruge de primære farver rød, mørkerød og sort som baggrundsfarver. Det er også tilladt at bruge hvid baggrund for at opnå et helt clean og let udtryk. Herunder kan du se de tilladte farvekombinationer.

Farvekombinationer – outline

Her kan du se, hvordan du må kombinere det outlinede mønster med farvede baggrunde.

Beskæring

Vi beskærer altid det grafiske mønster hårdt, og vi viser aldrig hele mønsteret. Når vi beskærer, må der ikke være helt små delelementer i kanterne. Enten viser vi hele bredden på det I, der går til kant, eller også viser vi ingenting. Det samme gælder i højden, hvor du ikke kun må vise en lille spids af et I.

Her kan du se eksempler på dos and don'ts.

Er du I tvivl om, hvordan du skal beskære, så tag et kig på designeksemplerne.

Designelement i billeder

Vi bruger også formen fra I'et til at danne en unik ramme på vores billeder. Det giver særkende, og især på farvede baggrunde træder det lille hak tydeligt frem. Vi bruger som udgangspunkt billedrammen på alle billeder, der ikke går til kant.

Helt specifikt er formen det halve af I'ets højde. Bredden på formen er defineret som 1/12 af billedets bredde. Størrelsen på hakket varierer altså fra billede til billede, men det vil på tværs af medier synes ens, når vi følger denne regel.

OBS. På små formater bliver et hak på 1/12 af billedets størrelse for stort. Her tilpasser du manuelt efter designet, så vi får et harmonisk udtryk.

Download designelement

Hop over i vores mediebibliotek, hvor du kan downloade vores designelement. Her finder du forskellige varianter og formater til online og offline brug.

Download designelementet

Har du spørgsmål?

Send os en mail, så vender vi retur hurtigst muligt

marketing@itm8.com