Knapper og links

En tydelig call to action er altafgørende, når du laver digitalt design. Knapper og links er derfor vigtige elementer i vores digitale værktøjskasse. Her kan du se eksempler på begge dele.

Index

Knapper

Vi bruger knapper til primære call to actions. Den firkantede form tiltrækker opmærksomhed, når vi gerne vil have en ekstra tydelig CTA. Knappen findes i fuld farve og outline. 

I fuld farve er knappen rød med hvid tekst. Som outline er både streg og tekst hvid.

Knapteksten er skrevet med skrifttypen Mont Semibold.

Padding i knapper afhænger af størrelsen på din knap, fordi luften altid er baseret på en omregningsfaktor.

Definition af padding i knapper

Padding top/bottom x 2,5 = padding left/right

Links

Tekstlinks bruger vi i forskellige størrelser og design. Fælles er en underline på teksten, svarende til en almindelig underline i den valgte skrifttype.

Til små call to actions bruger vi skrifttypen Merriwheater Light i samme størrelse som den tekst, linket indgår i kontekst med. Vi bruger rød tekstfarve – dog hvid på rød baggrund.

Vi kan også style et tekstlink som en overskrift med underline. Her bruger vi skrifttypen Mont Semibold som udgangspunkt i sort eller hvid, men det afhænger af baggrundsfarven.

Denne type tekstlinks bruger vi som et designgreb for at fremhæve vigtige call to actions på en anden måde end med knapper.

På sociale medier, online bannere og nyhedsmails har tekstlinks altid en underline som fast element. På websitet kommer understregningen primært på som hover. I tilfælde hvor vi bruger store tekstlinks, har vi typisk underline på som default.

Har du spørgsmål?

Send os en mail, så vender vi retur hurtigst muligt

marketing@itm8.com